Fana familiei regale britanice

Majoritatea populației din Marea Britanie se află în febra pregătirilor pentru nunta prințului Harry cu logodnica sa Meghan Markle. Există și din cei obsedați de respectivul eveniment. Printre persoanele nerăbdătoare să vadă cuplul cu propriii ochi, în ziua ce va deveni istorie, se regăsește și o bunicuţă în vârstă de 74 de ani. De altfel, femeia este o mare fană a întregii familii regale.

Uimire, aceste este sentimentul pe care îl trăiesc toți cei ce calcă pragul casei lui Margaret Tyler. Femeia nu și-a decorat locuința cu tablouri clasice, ci a... umplut-o, la propriu, cu obiecte dedicate exclusiv familiei regale britanice.

De la veselă și până la cărți, magneți sau suvenire – pe toate pot fi văzute chipurile celor de la Palatul Buckingham. Cea mai mare admirație o are, însă, pentru prințul Harry.

''Atât prinţul Wiliam cât şi prinţul Harry au suferit foarte mult din cauza morţii prinţesei Diana. Harry era atât de mic şi de neajutorat... Toate mamele îşi doreau să-l adopte în acel moment'', a spus fană a familiei regale, Margaret Tyler.

Este și motivul pentru care Margaret își dorește să ajungă la ceremonia de cununie a celor doi, care va avea loc la Catedrala Saint George. De altfel, până acum, ea a reușit să fie prezentă la toate festivitățile organizate de familia regală.

''Abia aştept nunta regală. Am fost prezentă la nunta prinţului Edward şi deseori am fost la Catedrala Saint George. Este ca o a doua casă pentru mine. Cred că nunta prinţului Harry va fi diferită faţă de cea a prinţului Wiliam şi a ducesei de Cambridge. Voi fi prezentă încă de la primele ore. Trebuie să ajungi până la ora 9 dimineaţa'', a spus fană a familiei regale, Margaret Tyler.

Printre altele, femeia este foarte mândră de faptul că a reuşit s-o întâlnească de două ori și pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

 

Lasă un comentariu