Eurovision se mută la Chişinău, datorită concertului organizat de cei de la Sunstroke Project

Embed:

Atmosfera concursului Eurovision se va muta la Chişinău. Totul datorită concertului organizat de cei de la Sunstroke Project, care pun la punct ultimele pregătiri.

Băieţii şi-au început săptămâna cu o vizită la aeroport acolo unde au şi întâlnit primii artişti veniţi din Spania, Norvegia şi Armenia. Interpreţii vin pentru prima dată în Moldova.

"- Mă bucur să te văd amice! – Bine ai venit în ţara noastră! – Cum te simţi? "

Primii au ajuns la Chişinău artiştii din Norvegia şi Spania. Ceva mai târziu au sosit şi reprezentanta Armeniei la Eurovision-ul din acest an.

"Salut, mă bucur să te văd! – Cum ai ajuns? Eşti bine? Salută-i pe toţi, te vede toată Moldova! – Ooo Salut, sunt bucuroasă să vă văd!"

În drumul dinspre aeroport, oaspeţilor le-a fost organizată o excursie expres.

"Frumuseţe nemaipomenită, copaci, frunze, deja sunt inspirată. Simt că este ceva drag, acest oraş, de parcă şi nu l-am păsărit vreodată, aşa o senzaţie că mereu am fost aici", a spus interpreta din Armenia, Artsvik. 

Vestea despre frumuseţea femeilor de aici a ajuns tocmai în Norvegia. Nu întâmplător anume asta a reţinut artistul din această ţară atunci când a fost întrebat ce cunoaşte despre Republica Moldova.

"Am auzit că în Moldova sunt cele mai frumoase fete. Din câte am reuşit să înţeleg, oamenii de aici sunt foarte amuzanţi, calzi şi drăguţi", a afirmat interpretul din Norvegia, Jowst.

Iar Manel Navarro, interpretul din Spania, recunoaşte că este atras mai mult de gustul bucatelor tradiţionale.

"Eu aş vrea foarte mult să gust din bucatele de aici. Sunt impresionat, aici e diferit de felul în care arată Spania. Peste tot e verde, în Spania nu vezi atât de multă verdeaţă. Îmi aminteşte puţin de Kiev", a menţionat interpretul din Spania, Manel Navarro.

"Suntem nespus de bucuroşi că am reuşit să adunăm pe o scenă un număr atât de mare de interpreţi foarte cunoscuţi. Concertul va avea loc marţi, deoarece programul fiecăruia dintre ei este încărcat pe un an înainte", a spus saxofonistul formaţiei "Sunstroke Project", Serghei Stepanov.

Printre informaţia povestită despre arhitectura oraşului Chişinău, s-a strecurat şi o lecţie uşoară de română.

" „Bună ziua” and the night „Bună seara”. Bună seara? – Seara! – Da: Bună seara! Nu am auzi niciodată aşa pronunţie, va fi greu să memorizez."

Momentul culminant al călătoriei a fost posibilitatea de a vedea afişa cu data concertului şi pozele participanţilor.

"Pe partea dreaptă" .

Ajunşi în inima Capitalei, Sunstroke Project împreună cu artiştii invitaţi au ţinut personal să invite publicul la concertul care se va desfăşura marţi, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”.

"- Hei tuturor, ne vedem la concert alături de Sunstroke Project şi prietenii de la Eurovision. - Este mâine? – Mâine!!! Uuu! "

Lasă un comentariu