Este oficial! Floyd Mayweather şi Conor McGregor îşi dau întâlnire în ring într-o partidă de box inedit

Embed:

Este oficial! Floyd Mayweather şi Conor McGregor îşi dau întâlnire în ring într-o partidă de box inedit. Informaţia a fost confirmată de cei doi sportivi.

Duelul dintre cei doi va avea loc la Las Vegas pe 26 august. La ora partidei ei trebuie să aibă aceiași greutate, fixată la 69 de kilograme și 800 de grame. În ultima jumătate de an Mayweather şi McGregor s-au întrecut în declaraţii referitoare la această luptă.

Bursele celor doi sportivi ar fi de câte 100 de milioane de dolari pentru fiecare, unele dintre cele mai mari din toate timpurile. Negocierile dintre taberele celor doi luptători au durat aproximativ un an.

Floyd Mayweather are 39 de ani şi s-a retras din activitate în septembrie 2015, după ce a fost campion mondial la cinci categorii diferite de greutate şi a rămas neînvins la profesionişti, impunându-se în toate cele 49 de lupte disputate.

McGregor este cu 11 mai tânăr şi are în palmares 21 de victorii şi trei înfrângeri. El este marea vedetă a circuitului UFC, cea mai mare promoţie de arte marțiale mixte.

Lasă un comentariu