Emoţii şi sensibilitate artistică pe holul Guvernului

Emoţii şi sensibilitate artistică pe holul Guvernului. Cabinetul de miniştri şi iubitorii de artă au admirat ieri expoziţia tinerei pictorițe Nicoleta Vacaru, întitulată „Emoții”. Este pentru prima dată când în clădirea Executivului se vernisează o expoziție.

"Eu sunt onorată să fiu prezentă aici, alături de voi. Să fiu prezentă aici într-o clădire atât de oficială în care am adus o rază de soare. Emoţia trebuie dată în fiecare zi, emoţia pozitivă. Aşa că iubiţi-vă, stimaţi-vă şi fiţi copii", a spus pictoriţa, Nicoleta Vacaru.

Pictoriţa Nicoleta Vacaru are 29 de ani. Tânăra este originară din satul Cucuruzenii de Sus, raionul Orhei. Pictează în acrilic, ulei, cafea și în tehnica „string art”.

"Fără emoţii nu poţi exista şi nu vrem ca nici activitatea colegilor noştri din acest edificiu şi nici a noastră, a tuturor, să se transforme într-o maşinărie englezească", a comunicat ministrul Culturii, Monica Babuc.

"Este foarte important precum spuneam aici la Guvern să avem şi mai multă emoţie, dar şi pasiune, şi sensibilitate. Atunci am toată încrederea că şi documentele de politici elaborate aici vor fi tot atât de măreţe ca şi aceste lucrări", a declarat prim-ministrul, Pavel Filip.

Talentul Nicoletei Vacaru este cunoscut și peste hotare. Tânăra a pictat etichetele pentru sticlele cu vin moldovenesc, exportate în Franța.

VIDEO

Lasă un comentariu