Emoţii de neuitat cu "Star Wars"

Embed:

Nu a mai rămas mult până când împătimiții de celebrele producții "Star Wars" vor putea trăi pe propria piele aventurile spaţiale din filmele preferate. Asta după ce compania Disney a prezentat mai multe imagini din procesul de construcție a celor două parcuri tematice din Florida și California.

Cu suprafețe de câte șapte hectare de pământ fiecare, parcurile ce vor duce vizitatorii în lumea "Star Wars" arată impresionant. Filmate de sus, acestea par cu adevărat grandioase, iar rezultatul final promite să atragă sute de mii de turiști.

Și dacă în California, parcul va arăta ca planeta Batu din franciză, în Florida, oamenii vor putea urca la bordul navei Millenium Falcon, pentru a participa la „misiuni secrete” personalizate. Ma i mult, fanii vor avea posibilitatea să asiste și la bătălia epică dintre Rezistență și reprezentanții Noului Ordin.

Construcțiile au început acum doi ani, cu un buget total de două miliarde de dolari. Deschiderea oficială a celor două parcuri este programată pentru anul 2019.

Lasă un comentariu