După faptă şi răsplată. A batjocorit o fată şi a fost pedepsit de tatăl acesteia

Embed:

A batjocorit o fată şi a fost pedepsit de tatăl acesteia. Adevărul este că acum şi bărbatul va trebui să răspundă în faţa legii. Un minor din raionul Vulcăneşti a plătit scump pentru relaţia intimă cu o adolescentă. În special, pentru faptul că a fotografiat-o goală, iar pozele le-a postat pe internet. Drept răzbunare, tatăl fetei a pus mâna pe o armă de foc, a dus minorul la marginea satului şi l-a forţat să se dezbrace.

L-a fotografiat pe minorul dezbrăcat, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Potrivit poliţiei, în acel moment, bărbatul era sub influența alcoolului.

"Este ieşit din comun că şi tânărul a publicat acele poze iniţial, dar şi acţiunile tatălui prin care a comis mai multe ilegalităţi. Tatăl fetei a fost reţinut pentru 72 de ore, această cauză penală va fi calificată sub mai multe capete de acuzare. Şi pe un caz şi pe altul, noi ne vom expune în comun cu Procuratura şi vom da o apreciere juridică a faptei", a spus șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc.

Lasă un comentariu