Dublă sancţiune pentru un şofer tupeist

Embed:

Din cauza nepăsării şi iresponsabilității de care a dat dovadă, s-a ales cu două procese verbale. Vorbim despre un tânăr șofer din Capitală, care şi-a lăsat maşina parcată neregulamentar chiar în fața Brigăzii de patrulare, împiedicând circulația altor mijloace de transport. Mai mult decât atât, atunci când a fost oprit de agentul de patrulare, conducătorul auto nu avea nici măcar actele la el.

Tânărul din imagini a ajuns în vizorul oamenilor legii, deoarece, aflat la volanul unui Mercedes, şi-a permis să blocheze traficul exact în fața Brigăzii de patrulare a INP. Poate că se alegea numai cu o avertizare, dacă nu se punea în poară cu oamenii legii şi ar fi avut asupra sa permisul de conducere.

În timp ce încerca să-i explice șoferului iresponsabil că automobilul său este parcat neregulamentar, agentul de patrulare a remarcat că geamurile din față ale Mercedesului sunt întunecate.

Reporterul „Unității de Gardă” a încercat să afle de la șofer pentru ce încălcări a fost oprit de oamenii legii, acesta însă a negat toate acuzațiile.

După minute bune de discuţii în contradictoriu, șoferul buclucaş s-a dus până la birou după acte.
În baza acestora, pe numele său au fost întocmite două procese verbale, unul pentru parcare neregulamentară și altul pentru că nu avea la el permisul de conducere.

Lasă un comentariu