Drumuri nereparate la Bălți. Nervii șoferilor sunt puși la grea încercare

Embed:

Nervii şoferilor din Bălţi sunt puşi la grea încercare, pe strada principală din localitate. Autoritățile au început reparația carosabilului, însă, după ce a fost scos stratul de asfalt, lucrările au rămas în coadă de peşte.

"Cu o lună înainte de Revelion, au scos asfaltul și așa au lăsat. Dar cine începe reparația în prag de iarnă? Noi acum ne chinuim: mașini, autobuze, troleibuze, toate se strică prin aceste gropi. Mai bine nici nu începeau aceste lucrări. Toată vara nu au făcut nimic, dar acum au pornit și iată ce s-a primit".

"Eu plătesc impozite în fiecare an, peste 1500 de lei. Unde se duc banii aceștia, eu nu știu? Este jignitor! Mergeți în centrul orașului. Acolo până și cu tractorul este periculos să mergi”.

"Asfaltul l-au scos și așa și l-au lăsat baltă. Nu prea e clar care a fost scopul. Ei știau că în perioada aceasta nu poți repara drumuri. Sunt ploi sau ninsori".

Autoritățile locale susțin că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, au reușit anul trecut să asimileze doar 50 la sută din banii planificați pentru reparația drumurilor din oraș.

"Anul trecut, am planificat să folosim peste 32 de milioane și după starea meteo, în noiembrie - decembrie am sistat lucrările. Am trecut o sumă oarecare, mai precis peste 18 milioane pentru 2018", a declarat viceprimarul municipiului Bălți, Leonid Babii.

Lucrările de reparație a străzii Ștefan cel Mare vor costa zece milioane de lei. Pentru anul 2018, autoritățile locale au primit din Fondul Rutier 18 milioane de lei pentru reparația și întreținerea drumurilor.

Lasă un comentariu