Droguri şi telefoane mobile, confiscate

Embed:

Tentativă cu ghinion. A vrut să transmită obiecte interzise, dar nu i-a reușit. Vorbim despre un individ, acţiunile căruia au fost dejucate de către angajaţii Departamentului Instituţiilor Penitenciare, chiar în apropiere de gardul instituţiei de detenţie. Potrivit oamenilor legii, incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute la puşcăria din Bălţi.

Mai exact, cu puţin timp înainte ca suspectul să acţioneze, colaboratorii serviciului de securitate, regim şi supraveghere ai DIP-ului au primit informaţii despre intenţia infracţională. Şi anume, faptul că o persoană urmează să arunce peste edificiile de pază ale închisorii un colet plin cu lucruri interzise. Astfel, tipul a fost luat pe sus în flagrant delict.

Acesta avea la el un pachet cu trei telefoane mobile, dar şi o masă vegetală mărunţită de culoare verde, cu miros specific de marijuana. Oamenii legii au mai descoperit şi două tuburi cu un conţinut lichid de culoare cafenie. Telefoanele şi presupusele droguri au fost ridicate, fiind transmise, ulterior, poliţiştilor şi procurorilor din Bălţi pentru investigaţii. Suspectul are 43 de ani şi riscă să se aleagă cu sancţiuni despre tentativa de introducere a obiectelor interzise într-o instituţie penitenciară.Lasă un comentariu