Drake i-a bătut pe Beatles! Rapperul canadian, prezent în această săptămână cu şapte piese între primele zece ale Top 100 Billboard

Embed:

Drake i-a bătut pe Beatles! Rapperul canadian este prezent în această săptămână cu şapte piese între primele zece ale Top 100 Billboard. În acest fel, el a doborât recordul deţinut anterior de Beatles, care în 1964 au reuşit să se plaseze cu cinci piese simultan pe lista de popularitate muzicală din Statele Unite ale Americii.

Toate cele 25 de cântece de pe noul album al lui Drake, "Scorpion", apar pe lista Hot 100, iar 7 dintre ele se poziţionează între primele 10. "Nice for What" conduce clasamentul, urmat de "Nonstop", în timp ce podiumul este completat de "I Like It", al artiştilor latino Cardi B, Bad Bunny şi J Balvin, piesa care a fost detronată de pe primul loc de hitul rapperului canadian. Pe de altă parte, "Scorpion" a devenit săptămâna aceasta primul album care atinge cifra de 1 miliard de reproduceri într-o singură săptămână. Chiar dacă a bătut un record al trupei Beatles, mai are până la performanţa obţinută de ei, de a ocupa toate primele 5 locuri din clasament, timp de o săptămână. 

Hitul lui Drake "God's Plan", care s-a menţinut timp de 11 săptămâni pe primul loc, cade săptămâna aceasta pe locul patru, în timp ce poziţia a şasea este ocupată de "In My Feelings", urmată de "I'm Upset", "Emotionless" şi "Don't Matter to Me". În ceea ce priveşte vânzările - inclusiv descărcările şi streamingul - Drake a vândut 732.000 de copii ale ultimului său album.

Lasă un comentariu