Doi minori, la un pas de dosar penal

Au vrut să comită o infracţiune, dar n-au dus-o până la capăt. Doi adolescenţi de 16 ani au fost surprinși chiar în momentul când încercau să pătrundă într-o alimentară din sectorul Râșcani al Capitalei. Unul dintre ei a reușit să fugă, dar de pedeapsă vor scăpa amândoi, fiind iertaţi de administratorul magazinului.
Embed:

Era trecut de 02:00 noaptea, când angajații unei firme de pază privată au aflat despre declanșarea alarmei la un magazin alimentar de pe strada Albișoara. La fața locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje, care au observat cum doi tineri încearcă să fure din magazin. În timp ce unul forța ușa de la intrare, celălalt a deschis frigiderul cu înghețată, aflat afară. Văzând agenții de pază, hoţul a lăsat jos înghețatele și a fugit. Amicul său a fost prins şi a ajuns pe mâna oamenilor legii. Chiar dacă l-au reţinut în flagrant delict, adolescentul nu-și recunoaște vina.

Presupusul hoţ a fost condus la Inspectoratul de Poliție Râșcani, pentru documentarea cazului. El a declarat că este nevinovat, iar singurul responsabil de cele întâmplate ar fi amicul său care a reuşit să fugă.

Potrivit primelor informații oferite de către anchetatori, cei doi suspecți au câte 16 ani și locuiesc într-un centru de plasament pentru copii.

În scurt timp, la sediul Poliției a venit administratorul alimentarei. Aflând cine sunt spărgătorii, bărbatului i s-a făcut milă de minori şi a refuzat să depună o plângere pe numele acestora.

Lasă un comentariu