Doi americani s-au luat la pumni într-un hotel din Capitală

Embed:

Faptul că moldovencele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume o ştiu toţi. Unii le admiră, alţii însă, îşi împart pumni pentru ele. Este cazul a doi cetăţeni străini, care ieri, în jurul orei 11:00, s-au luat la harţă în incinta unui hotel din Capitală.

Totul ar fi pornit de la o neînţelegere din pricina unei femei din Moldova. Martorii care au surprins momentul au sunat imediat la 903. Medicii veniţi la faţa locului au aplanat conflictul, oferindu-le ajutor medical bătăuşilor. La scurt timp, la locul cu pricina a intervenit şi poliţia.

În urma altercaţiei, ambele victime s-au ales cu diverse traumatisme. Potrivit oamenilor legii, cei doi cetăţeni americani au depus plângere unul împotriva celuilalt. Bărbaţii au fost îndreptaţi către expertiza medico-legală pentru a se stabili gradul leziunilor corporale cu care cei doi s-au ales.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buiucani urmează să identifice şi să audieze martorii oculari pentru a stabili cauza exactă a conflictului. Cel care va fi găsit vinovat s-ar putea alege cu sancţiuni.

Lasă un comentariu