Discuţii constructive. Problemele locuitorilor sectorului Ciocana, abordate în cadrul unei întâlniri organizate de deputatul Nae-Simion Pleșca

Embed:

Locuitorii sectorului Ciocana sunt disperaţi din cauza drumurilor proaste şi a curților murdare. Aceste probleme au fost abordate în cadrul unei întâlniri organizate de deputatul Nae-Simion Pleșca. Acesta a promis solemn că toate plângerile vor fi analizate minuțios. 

"Nu e la timp făcut acolo ogrăzile care sunt în dezastru. Trebuie de hotărât întrebarea asta, de ridicat întrebarea să fie la un nivel mai sus. Acum dacă ne-am întâlnit toți o să se hotărască întrebarea asta".

"Probleme la casa noastră anume căldura să o facem verticală să fie. E foarte bine că se fac adunări și mai des ar fi bine așa ceva".

Locatarii au întrebat şi despre noile facturi la energia termică. 

"Luna asta facturile au fost mai puțin mai mici în comparație cu anul trecut. Termoelectrica are posibilitatea ca să regleze această temperatură și noi o facem deja de doi ani de zile. Orice înregistrare cu consumatorul este înregistrată, se ia atitudine și fiți siguri că orice problemă este rezolvată", a comunicat directorul general S.A Termoelectrica, Veaceslav Ene.

Deputatul Nae-Simion Pleșca s-a arătat sigur că problemele enunțate vor fi rezolvate. 

"Eu voi avea putere și timp să le sistematizez și să le pun pe masa responsabililor sau o serie de probleme elementare să încercăm împreună cu locatarii să le rezolvăm", a afirmat deputatul, Nae-Simion Pleșca.

La sfârşitul întâlnirii a fost organizat un concert, susținut de artiști autohtoni.

Lasă un comentariu