Din culisele Titanicului

Embed:

La 20 de ani de la apariţia peliculei Titanic, Kate Winslet a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul emisiunii TV The Late Show cu Stephen Colbert. La întâi decembrie, Titanic în 3D a rulat în cinematografe.

În cadrul emisiunii televizate, Kate Winslet a răspuns cât a putut de sincer la o serie de întrebări.

Întrebată despre scena fierbinte alături de Leonardo DiCaprio din maşină, când lasă amprenta palmei pe geamul lateral, Kate a declarat că deşi era destul de cald în interior, totuşi transpiraţia era artificială.

Se pare că filmările nu au fost lipsite de incidente.

Întrebată dacă pelicula Titanic a fost vizionată și de copiii săi, Kate îşi aminteşte că era la cinematograf cu fiul său când pe ecran a apărut secvenţa în care Jack o pictează.

Una dintre cele mai surprinzătoare declaraţii a fost însă cea despre personajul masculin principal. Inițial, pentru rolul lui Jack Dawson fusese ales Matthew McConaughey, alături de care actriţa a şi avut o prima audiţie.

Kate susține că regizorul James Cameron ar fi fost acela care a insistat ca Leonardo DiCaprio să primească rolul. Stephen Colbert a vrut să lămurească și o controversă din film.

Şi aici aflăm că de fapt, părerea tuturor telespectatorilor este împărtăşită şi de eroina principală: Jack putea fi salvat, pe acea uşă care plutea pe ocean exista spaţiu suficient pentru amândoi. Lucru demonstrat de Kate şi de Stephen în cadrul emisiunii.

Lasă un comentariu