Dezbrăcată şi ameninţată cu moartea

Embed:

Dezbrăcată şi ameninţată cu moartea! Este cazul unei femei de 40 de ani, din Capitală, care susţine că a fost agresată chiar de vecinul său. Ajunsă în locuința bărbatului, victima era cât pe ce să fie impusă să întrețină relații sexuale cu acesta, dar a reușit să fugă.

Incidentul a avut loc seara trecută, în Sectorul Ciocana al Capitalei. Deși era trecut de miezul nopții, presupusa victimă susține că se întorcea acasă de la magazin. Ajungând în curtea blocului, femeia a observat un vecin care curăța copacii din curte. Văzând-o, acesta ar fi rugat-o să-l ajute să ducă instrumentele în apartament. Odată ce s-a văzut cu femeia în casă, bărbatul ar fi insistat să întrețină cu ea relații sexuale.

Deși a evitat să-și arate fața, femeia i-a povestit reporterului „Unității de Gardă”  că a fost ameninţată cu moartea.

De îndată ce a scăpat din locuința bărbatului, femeia s-a îndreptat spre casă. Fiind fără haine, aceasta a atras atenția altui vecin, care a anunțat oamenii legii.

În scurt timp, presupusul agresor a fost identificat și reținut de către poliţişti. Pomenindu-se în fața jurnaliștilor, bărbatul a prezentat o altă versiune a celor întâmplate.

Din primele informații oferite de către anchetatori, cei doi ar fi consumat împreună băuturi alcoolice. Ofițerii de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana vor trebui să afle ce s-a întâmplat, de fapt, în acea noapte.

Lasă un comentariu