Detectivul dulciurilor. O tânără încearcă să reinventeze rețetele vechi, date demult uitării

Embed:

În timp ce majoritatea patiserilor din întreaga lume concurează la capitolul noutăți în materie de deserturi, o americancă se situează la cealaltă extremă. Aceasta se declară "detectiv al dulciurilor". Tânăra încearcă să reinventeze rețetele vechi, date demult uitării. Ea le preia din cele mai populare localuri, dar și cărți prăfuite. Ulterior, își înnebunește clienții cu arome și savori unice.

Valerie Gordon, proprietara patiseriei Valerie Confections, este, mai degrabă, un antropolog desăvârșit. Nu o pasionează noile tehnici de gătire a deserturilor. Ea descoperă zilnic ingrediente și moduri de preparare, care se utilizau acum câteva generații.

Pe toate le testează, le îmbunătățește și le oferă propria "amprentă". În colecția sa de deserturi a adunat deja numeroase rețete.

Chiar dacă le gătește pe toate cu mult talent, pe câteva dintre ele le consideră cele mai reușite. De fapt, acestea au devenit foarte populare în rândul amatorilor de dulce.

Prețul unui tort marca Valerie Confections începe de la 40 de dolari.

Lasă un comentariu