Detalii şocante în cazul tinerei de la Cricova, găsită dezmembrată pe malul unui lac

Embed:

Detalii şocante în cazul tinerei de la Cricova, găsită dezmembrată pe malul unui lac. Capul ei a fost găsit în apă, după ce forţele de ordine l-au reţinut pe presupusul asasin, care nu-şi recunoaşte vina. Individul, în vârstă de 32 de ani, este, la fel, din oraşul Cricova şi a fost amicul victimei.

Victima locuia împreună cu mama sa, într-un apartament cu o cameră, în oraşul Cricova. O vecină ne-a declarat că femeia era îngrijorată în ultimele zile, deoarece fiica sa a plecat sâmbăta trecută împreună cu prietenii, iar de atunci nu i-a mai dat nicio veste.

"Avea 3-4 luni, când tăticul s-a dus de la dânşii. Copil dorit şi o iubea tare mama. De fiecare dată o suna şi ea spunea dacă se reţinea. Mereu suna".

Fata a absolvit gimnaziul, a urmat nişte cursuri de bucătar, însă nu era angajată. Deşi avea un iubit, plasat după gratii, victima era văzută aproape în fiecare seara în compania unor indivizi dubioşi.

"Mâncau răsărită, beau o "bericică" şi mai făceau ei acolo. Noi stăteam aici, ei acolo şi apoi, ne mai sfădeam cu ei. Îi alungam din "dvor".

"Vedeam că nu-i şi chiar ne era interesant: ori s-a căsătorit , ori s-a dus undeva la lucru".

"Aşa caz, ne-am şocat toţi din casa noastră, când am auzit".

Mătuşa fetei ne-a spus că mama sa încă mai speră la o minune şi crede că unicul copil al ei va reveni în viaţă acasă. Între timp, procurorii au înaintat învinuirea suspectului şi vor solicita instanţei să dicteze mandat de arestare pe numele său.

Dacă vinovăţia sa va fi demonstrată, el riscă detenţie pe viaţă. Cadavrul victimei a fost găsit dezmembrat într-o geantă aruncată pe malul lacului din satul Grătieşti.

Lasă un comentariu