Detalii şocante în cazul minorei din Orhei, violată de doi indivizi, în prezenţa unui poliţist

Embed:

Detalii şocante în cazul minorei din Orhei, violată de doi indivizi, în prezenţa unui poliţist. La o săptămână de la reţinerea făptaşilor, Procuratura a constatat că şi pretinsul om al legii ar fi agresat anterior fata de 16 ani. Monstrul cu epoleţi a fost încătuşat şi reţinut pentru 72 de ore. Astăzi acesta a fost concediat şi este cercetat pentru abuz sexual şi complicitate la viol.

Procurorii au stabilit că poliţistul ar fi abuzat victima cu patru zile înainte de incident, atunci când inspectorul a invitat minora la o întâlnire. Sub pretextul că are de examinat o plângere, acesta a dus fata la Inspectoratul de poliţie din Orhei, unde a violat-o, în biroul său de serviciu.

"Minora a fost ademenită de către angajatul de poliţie al Inspectoratului Orhei în incinta inspectoratului, unde a şi fost violată. În decurs de 72 de ore, procurorii vor înainta un demers în instanţa de judecată în vederea obţinerii unei încheieri privind aplicarea unui arest preventiv pe un termen de 30 de zile", a comunicat procurorul, Vadim Machidon.

Poliţistul este cercetat pentru viol şi complicitate la comiterea acestuia.

Şi Inspectoratul General de Poliţie s-a autosesizat pe marginea acestui caz.

"În cadrul anchetei de serviciu s-au atestat grave devieri de comportament şi de disciplină, icompatibile cu activitatea unui poliţist şi în legătura cu aceasta a fost semnat ordinul de concediere. A avut abateri de disciplină şi anterior, da", a menționat şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pânzari.

Amintim că, la sfârşitul lunii iulie, la discoteca din satul Pelivan, trei indivizi au ademenit fata într-un automobil, sub pretextul că o vor duce acasă şi au forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă până la 12 ani de închisoare.

Lasă un comentariu