Descoperire îngrozitoare în sectorul Buiucani al Capitalei. Într-un tomberon de pe strada Suceviţa a fost găsit cadavrul unei femei

Embed:

Descoperire îngrozitoare în sectorul Buiucani al Capitalei. În această dimineaţă, într-un tomberon de pe strada Suceviţa, un muncitor de la salubritate a găsit cadavrul unei femei. Starea şi poziţia acestuia era de aşa natură, încât cel care primul a dezvelit sacul de polietilenă, dar şi poliţia chemată la faţa locului, au crezut iniţial că trupul femeii era dezmembrat.

"Era într-o geantă, apoi în mai mulţi saci negri, mai pe scurt era pus aşa ca să nu cunoască nimeni cred că".

Cadavrul îi aparţine unei femei, identitatea căreia urmează a fi stabilită. Zona a fost izolată şi minuţios examinată, iar anchetatorii au început interogheze oamenii care locuiesc în casele din apropiere.   

"M-am dus dimineaţa să duc gunoiul şi domnul poliţist nu mi-a dat voie să ducem pentru că este un cadavru într-o geantă ţâgănească. N-am auzit, a fost linişte".

"Înfăţişarea e plină cu sânge şi nu se vede nimic acolo. Dimineaţa am trecut, nu s-a auzit nimic".

"N-am văzut nimic. N-am auzit nimic".

A fost deschis un dosar penal pentru omor intenţionat.

"La examinarea de către mеdicul legist cadavrul de gen feminin avea urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului. Cadavru a fost îndreptat la expertiza medico-legală, pentru a stabili când a survenit decesul femeii", a menţionat ofiţerul de presă DP Chişinău, Natalia Stati.

Făptaşul sau făptaşii riscă de la 15 la 20 de ani de puşcărie, sau chiar detenţie pe viaţă.

Lasă un comentariu