Depistaţi de bicicliştii INP

Embed:

Un grup de tineri, printre care şi un minor în vârstă de 15 ani, au fost găsiţi de către oamenii legii, într-o stare avansată de ebrietate narcotică. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 08:00, pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei.

Descoperirea a fost făcută de către un echipaj de biciclişti din cadrul Inspectoratului Naţional de Patrulare. Aceştia verificau cartierul atunci când i-au observat pe toţi, într-o stare inconştientă, culcaţi la pământ.

Imediat la faţa locului a fost solicitat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Centru pentru efectuarea investigaţiilor. În scurt timp a ajuns şi o ambulanţă pentru a le acorda îngrijiri medicale.

Ofiţerii au găsit lângă ei un pacheţel în care se afla o masă vegetală mărunţită, de culoare cafenie, cu miros specific, asemănătoare drogurilor, iar la câţiva metri distanţă, un aparat confecţionat artizanal pentru consumul de substanţe psihotrope.

Ulterior, în urma verificărilor, tipii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri. Potrivit şefului serviciului de presă al INP, Pavel Apostol, datorită intervenţiei prompte a inspectorilor de patrulare, tinerii au fost, practic, salvaţi.

Pacheţelul cu substanţa suspectă a fost sigilat şi transmis spre efectuarea unei expertize. În continuare, oamenii legii urmează să stabilească de unde indivizii au făcut rost de pontenţialele narcotice.

Daca vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să se aleagă cu o amendă de până la 1 500 de lei şi muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 72 de ore.Lasă un comentariu