A doua zi de mobilizare! Echipele mixte MUNCESC dis-de-dimineață pentru a face Capitala CURATĂ

Embed:

În Capitală potopul alb de acum o săptămâna rămâne doar un vis urât. Şi în a doua zi de curățenie generală, organizată la îndemnul premierului Pavel Filip, mii de angajaţi de la Spaţii Verzi, militari, salvatori și poliţişti, s-au mobilizat pentru a face ordine în Chişinău. Lucrările au început dis-de-dimineață în sectorul Ciocana şi Buiucani.

Copacii și crengile au fost transportate în locuri special amenajate în fiecare sector. În sectorul Buiucani, în ajutorul soldaților, au venit și cei de la Întreprinderea municipală Gestionarea Fondului Locativ.

„Lucrăm de la ora cinci, lucrăm de comun acord cu militarii, cu poliția, cu reprezentanții spațiilor verzi”, a spus şeful ÎM Gestionarea Fondului Locativ Buiucani, Mihail Cărăruș.

Studenţii Colegiului de Construcţii din Capitală s-au apucat să facă singuri curăţenie în curtea instituţiei.

Oamenii sunt mulțumiți că autoritățile au venit în ajutor pentru a curăța orașul.

„Am stâns, și am scos încoace să le ajutăm lor oleacă. Iaca vedeți? Dar în general, foarte bine. Bravo, armata, carabinierii ne ajută”.

O femeie din Chişinău a ţinut să le mulţumească muncitorilor cu plăcinte şi ceai.

Şeful Guvernului, Pavel Filip, a îndemnat locuitorii Capitalei să se mobilizeze şi în zilele următoare, pentru a curăţa oraşul. Totodată, le-a mulţumit celor care s-au implicat activ în campania de curăţare a oraşului. 

"Am demonstrat că împreună suntem o forţă. Atunci când suntem uniţi şi solidari în faţa provocărilor reuşim să facem faţă situaţiei. Exprim sincere mulţumiri tuturor celor care în aceste zile grele pentru ţara noastră nu au stat deoparte şi s-au implicat activ", a declarat prim-ministrul, Pavel Filip.

Lucrările vor continua şi în weekend, dacă va fi nevoie.

În urma îndemnului lansat de premierul Pavel Filip, ieri pentru curăţarea oraşului au muncit peste 3.000 de polițiști, militari și angajați ai preturilor cu peste 250 de unități de tehnică.

Lasă un comentariu