Delicii pentru preşedintele american, Donald Trump, și liderul nord-coreean, Kim Jong-un

Embed:

Preşedintele american, Donald Trump, și liderul nord-coreean, Kim Jong-un, alături de delegațiile lor, au avut pe masă numai delicatese, atunci când au luat masa împreună în timpul summitului de ieri.

Meniul oficial arată că Trump și Kim, dar şi oficialii din ambele țări, au avut următoarele aperitive: cocktail de creveți cu salată de avocado, kerabu de mango verde cu dressing de miere și caracatiță proaspătă și castraveți coreeni umpluți.

La felul principal, liderii și delegațiile lor au servit costițe cu cartofi și bloccolini cu sos de vin roșu - o combinație de carne de porc dulce-acrișor, crocant, și orez prăjit cu sos de chili și pește cu legume asiatice.

La desert, președintele SUA și dictatorul Coreei de Nord au avut pe masă tarte de ciocolată neagră și înghețată cu vanilie și cireșe. Preşedintele american, Donald Trump, i-a oferit liderului nord-coreean, Kim Jong Un, posibilitatea, foarte rară, de a arunca o privire în limuzina prezidenţială.

Ei s-au plimbat în zona hotelului din Singapore în care a avut loc summitul şi s-au îndreptat către limuzina preşedinţilor americani, cunoscută sub numele de "Bestia" si care costa peste 2 milioane de dolari.

Aceasta a fost prima reuniune din istorie între un preşedinte american în funcţie şi un lider nord-coreean.

Lasă un comentariu