Declaraţie şocantă al medicul personal al lui Michael Jackson. Starul american a fost castrat chimic la cererea tatălui său

Embed:

Michael Jackson a fost castrat chimic, pentru a-şi păstra vocea, la cererea tatălui său, Joe Jackson. O declaraţie în acest sens a fost făcută de medicul personal al starului american, Conrad Murray, care în prezent îşi ispăşeşte pedeapsa pentru uciderea cântăreţului.

Relaţiile dintre Joe Jackson, decedat la vârsta de 89 de ani, la sfârşitul lunii iunie, şi copiii săi au fost foarte complicate, iar Conrad Murray spune, într-o înregistrare publicată de site-ul "The Blast", că acesta a fost "unul dintre cei mai groaznici părinţi din istorie".

În aceeaşi înregistrare, Conrad Murray spune că a auzit de la pacientul său multe poveşti despre atrocităţile la care l-a supus tatăl său. Joe Jackson avea o temere, aceea că timbrul vocii lui Michael se va modifica în timpul pubertăţii. Încă de la lansarea grupului Jackson 5, mezinul era starul. La nici 6 ani, Michael era cel mai talentat şi charismatic dintre fraţii săi.

Pentru ca vocea lui Michael să nu se modifice, Joe ar fi cerut ca acesta să fie, pur şi simplu, "castrat chimic", a spus medicul Conrad Murray. Familia artistului nu a făcut comentarii privind acest subiect.

Nu este pentru prima dată când este vehiculată ideea că Michael Jackson a fost castrat chimic pe când era copil. Într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.

Lasă un comentariu