Dar din dar se face rai! Copiii dintr-o familie din raionul Căuşeni au primit cadouri de la "Edelweiss"

Un sac de bucurii pentru o famile din satul Chircăieşti, raionul Căuşeni. Reprezentanţii Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le-au dăruit celor mai mici jucării, dulciuri dar şi un brad.

Familia Catanoi este una mare, cu opt membri în total. Cel mai mic copil are doar două luni, cei mai mari, gemeni, au câte 11 ani şi sunt deja sprijinul părinţilor. Micuţii au fost încântaţi de venirea Moşului şi i-au recitat poezii.

Familia trăieşte modest, doar din salariul tatălui. Aşa că sărbătorile nu se prea deosebesc de celelalte zile.

"Primim banii, întâi la animale, la păsări cumpărăm, la vacă, nu am cote , nu am nimic, am doar casa asta. Deja din ce rămâne cumpărăm produse, gazul, lumina, grădiniţa. Ei nu au avut aşa niciodată", a spus mama, Tamara Catanoi.

Nerăbdători, copiii au despachetat darurile primite din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

"Moş Crăciun este bun la suflet. Eu am primit astăzi nişte şaşte, o geantă şi cadouri".

Campania Edelweiss a reuşit să aducă bucurie în mai multe familii.

"De când a fost lansată Campania "Casa plină de Crăciun" am fost deja la şapte familii social vulnerabile care au scris la Fundaţia Edelweiss şi şi-au dorit cadouri de Crăciun", a comunicat coordonatorul proiectelor Edelweiss, Viorica Ţurcan.

Campania "Casa plină de Crăciun" se va desfășura pe parcursul lunii decembrie, iar peste 300 de copii din mai multe familii vor primi cadouri din partea Fundației Edelweiss. Anual, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Fundația Edelweiss organizează campanii sociale pentru sprijinirea copiilor din orfelinate sau din familii cu venituri mici.

VIDEO

Lasă un comentariu