Cum se produce căldura şi lumina în casele oamenilor au aflat oaspeţii întreprinderii "Termoelectrica"

Embed:

Cum se produce căldura şi lumina în casele oamenilor au aflat astăzi oaspeţii întreprinderii "Termoelectrica". Compania a organizat Ziua Usilor Deschise cu prilejul aniversării a doua de la fondare. Oaspetii s-au putut familiariza şi cu panoul de comandă al întreprinderii.

"Aparatele acestea măsoară debitul, nivelul, presiunea şi timpul temperature. Asta e panoul pentru maşinist de bloc.  Aici sunt cheile care reglează coloanele şi regulatoarele", a spus şef serviciul automatizări "Termoelectrica", Sergiu Mocanu.

O acţiune greșită poate duce la o stare de urgență. Iată de ce angajații trebuie să știe cum să evite eventualele probleme.

"Înainte de pregătire a orice reparaţie, se fac nişte măsuri pentru a evita orice pericol pentru viaţa omului. Noi stând aici, ceva poate să se întâmple", a spus şef adjunct serviciul termomecanic, Liviu Belinschi.

În cadrul companiei "Termoelectrica" lucrează în jur de 2000 de angajaţi în regim non-stop.

"În acest timp scurt, noi avem unele performanţe care, practic, pe toate segmentele pe care noi putem să ne mândrim cu adevărat. Am reuşit pentru prima data să nu mai acumulăm datorii noi. Am majorat livrările de energie termică în municipiul Chişinău. Am reuşit să atragem noi consumatori", a spus directorul "Termoelectrica", Veaceslav Ene.

Întreprinderea "Termoelectrica" livrează aproximativ 20 la sută din consumul total de energie electrică a ţării.Lasă un comentariu