Cu grenada la karaoke

Embed:

Cu grenada la cântat! Este isprava unui individ de 25 ani care a pus pe jar personalul şi clienţii unui club de karaoke din Capitală, agenții de pază privată și ofițerii de poliție. Grenada a fost depistată în geanta tânărului, după ce acesta ar fi refuzat să achite consumația. În urma celor întâmplate, oamenii din local au fost evacuați, iar individul a ajuns la Inspectoratul de Poliție Botanica.

A mâncat și a băut într-un karaoke din Sectorul Botanica al Capitalei, iar când a fost rugat să-şi plătească consumația a pretins că nu are bani. Mai mult decât atât, când i s-a făcut observaţie, tânărul petrecăreţ s-a simţit ofensat şi s-a luat la harță cu administratorul localului.

Văzând că situația le scapă de sub control, angajații localului au cerut ajutorul agenților de pază privată.

În timp ce încercau să-l convingă pe individ să-şi plătească nota de plată, agenții de pază au observat în geanta acestuia un obiect asemănător cu o grenadă.

La fața locului a fost solicitată intervenția oamenilor legii. Un echipaj mobil de reacționare operativă, grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica și angajaţii Secţiei tehnico-explozive din cadrul MAI, cu toții au intervenit de urgenţă la adresa indicată, evacuând persoanele care se aflau în încăpere.

Potrivit oamenii legii, tânărul este originar din satul Sărata-Mereșeni, raionul Hâncești, şi nu este la prima abatere de la lege.

În aceiași zi, individul a mâncat într-o pizzerie din centrul Capitalei, de unde ar fi încercat să plece fără să achite nota de plată. A fost prins de oamenii legii, alegându-se cu un proces verbal.

De această dată, individul se va alege cu un proces penal pentru păstrarea și purtarea ilegală a munițiilor. Această infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de la 650 la 950 de unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Lasă un comentariu