Crimă la beţie în raionul Glodeni

Embed:

Crimă odioasă în raionul Glodeni. După ce au stat la o masă şi au băut împreună, cheful s-a sfârşit tragic. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost omorât cu cruzime în propria locuinţă de către amicul său de pahar, după un conflict iscat la beţie.

Tragedia a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 17:00 în localitatea Hâjdieni. Doi bărbaţi au venit în vizită la bătrân, iar după câteva pahare date peste cap, unul dintre oaspeţi ar fi început să se certe cu gazda.

La scurt timp, conflictul s-ar fi transformat într-o adevărată luptă pe viaţă şi pe moarte. Unul dintre amici l-a apucat pe bătrân de gât, iar acesta şi-a dat ultima suflare. În urma celor întâmplate, individul a fugit.

La locul tragediei a intervenit poliţia din cadrul Inspectoratului de Poliţie Glodeni, dar şi medicul legist. În urma examinării cadavrului, pe corpul neînsufleţit al victimei au fost depistate urme de moarte violentă.

Şefului Inspectoratului de Poliţie Glodeni, Damian Viorel, a declarat că bănuitul a fost identificat la scurt timp de la comiterea infracţiunii, iar acum acesta este reţinut. Potrivit oamenilor legii, inculpatul are vârsta de 46 de ani şi este domiciliat în localitatea Cujba. Pe numele acestuia a fost intentat un dosar penal pentru omor intenţionat. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul şi-ar putea petrece următorii până la 15 ani după gratii.

Lasă un comentariu