Covorul de flori instalat în Scuarul Catedralei de primarul interimar al Chișinăului a ajuns în atenția presei internaționale

Embed:

Covorul de flori instalat în Scuarul Catedralei de primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, a ajuns în atenția presei internaționale. Publicația spaniolă El Confidencial a inclus într-un foto report săptămânal și o fotografie cu o fetiță, care admiră florile din centrul Capitalei.

Silvia Radu a venit cu această inițiativă pentru a atrage turiștii și spune că îşi doreşte organizarea unui festival floristic care să devină o carte de vizită a Chişinăului. Compoziţia, alcătuită din 200 de mii de flori vii are o suprafaţă de 450 de metri pătrați. radu a fost criticată în presa de la Chişinău că s-ar fi cheltuit o sumă exagerată pentru covor.

Drept răspuns, pe pagina sa de Facebook, edilul a declarat că florile au fost cumpărate regulamentar, iar de săptămâna viitoare acestea vor fi plantate în parcuri. Radu spune că suma alocată este mai mică decât cea cheltuită în anii precedenţi de Primărie pentru plantarea florilor în parcurile din oraş.

Lasă un comentariu