COPILUL de doi ani care căzut într-o fântănă a fost SALVAT după aproape ZECE ORE DE COŞMAR

Embed:

Copilul de aproape doi ani, care a căzut într-o fântână dintr-o localitate din județul Teleorman, România, a fost salvat. Operațiunea a durat aproximativ 11 ore,timp în care micuţul a stat pe jumătate în apă. Bebelușul a fost transportat cu elicopterul la un spital din București.

Micuţul pacient este, însă, în stare gravă, întrucât a suferit un şoc hipotermic.

Potrivit doctorilor, micuţul va avea nevoie de îngrijiri ample şi foarte atente pentru ca să supravieţuiască. Băiețelul a ajuns la spital ventilat și intubat mecanic și a avut nevoie de resuscitare, după un stop cardiac. Peste 70 de  salvatori cu mai multe autospeciale au făcut tot posibilul pentru a-l asalva.

Unul dintre ei a mai participat la o astfel de operațiune, acum zece ani și a declarat, în exclusivitate pentru digi24, că a simțit de la bun început că totul se va termina cu bine.

"A fost o intervenție puțin mai deosebită față de celelalte. Parcă simţeam că o să-l scoatem în viață".

Salvatorii au încercat mai multe metode de a scoate copilul, iar pe tot parcursul acestor ore au introdus în fântână oxigen ca să îl țină conștient, dar şi aer cald, pentru ca bebelușul să nu îngheţe.

Micuțul de un an și nouă luni a căzut, ieri, într-o fântână foarte îngustă, cu un diametru de aproximativ 35 de centimetri, și adâncă de 16 metri. El ar fi mers singur la fântână să bea apă, a urcat pe un scaun, a alunecat și a căzut în gol.  

Lasă un comentariu