Condiţii mai bune pentru copii. Terenul de joacă de la grădiniţa nr. 47 din sectorul Râşcani al Capitalei, a fost reamenajat la îndemnul Silviei Radu

Embed:

La grădiniţa numărul 47 din sectorul Râşcani al Capitalei, terenul de joacă al copiilor a fost curăţat, iar instalaţiile au devenit mai colorate. Lucrările de amenajare au fost efectuate de către un agent economic care a decis să se implice în campania iniţiată de candidatul independent, Silvia Radu ''Fă ceva bun pentru Chişinău''.

Una dintre mesele amplasate în curtea grădiniţei a fost vopsită chiar de Silvia Radu. Cei mai impresionaţi au fost părinţii micuţilor care au spus că terenul de joacă avea nevoie de o împrospătare.

''Este mult mai colorat, mai frumos, mai proaspăt, mai nou. Părinţii salută acest lucru şi ne dau întrebări, vor mai fi astfel de fapte, va mai veni cineva în ajutor'', a spus directorul grădiniţei nr.47, Olga Gorceag.

Investiţia a fost făcută de un agent economic din capitală, care pentru început şi-a propus să vopsească instalaţiile de pe terenul de joacă, ulterior vor continua lucrările de înverzire şi amenajare a acestuia.

''Copiii sunt viitorul nostru şi noi cu tot cu posibilitate şi inima mare vrem să creştem un viitor pentru ţara noastră'', a spus reprezentant al unei firme din Chişinău, Tatiana Afanasiev.

La lucrările de reamenajare a spaţiului destinat copiilor a participat şi candidatul independent la Primăria Capitalei, Silvia Radu. Ea a dat asigurări că copii nu vor fi afectaţi de mirosul de vopsea, pentru că lucrările se fac seara.

''Am venit la grădiniţă fiindcă am şi eu copiii. Ştiu ce înseamnă ca grădiniţa să aibă condiţii bune pentru copii. Le dau o mână de ajutor echipei care a venit din partea unei companii private să finanţeze şi să amenajeze această grădiniţă'', a spus candidat independent la Primăria Capitalei, Silvia Radu.

Grădiniţa numărul 47 din sectorul Râşcani este frecventată de peste 200 de copii.
Lasă un comentariu