Cei dornici să ofere un suflu nou locuinței, sunt așteptați la expoziția de design interior deschisă în Capitală

Embed:

Cei dornici să ofere un suflu nou locuinței, sunt așteptați la expoziția de design interior deschisă în Capitală. Peste 30 de companii autohtone și de peste hotare au venit cu cele mai inovative tehnologii, menite să-ți transforme casa în una stilată, dar și inteligentă.

De la seturi de mobilier până la accesorii pentru interior - pe toate le oferă cele peste 30 de companii prezente în această săptămână la „Moldexpo”. Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferte pe cât de interesante, pe atât de inovative. Ce ați zice de un cuptor inteligent, cu peste 20 de rețete prestabilite?

"Este un ecran digital, un TFT. Alegeți găinușa sau un peștișor. Temperatura deja este setată automat, puteți alege să fie mai bine pregătită sau mai puțin pregătită"

Nici sănătatea locuitorilor nu a fost neglijată de către designeri. Aceștia propun clienților un mâner de ușă cu funcție antibacteriană, perfect pentru spațiile cu un flux sporit de oameni: spitale, bănci sau supermaketuri .

''Mânerul este poleit cu argint și la atingere sunt distruși 99 de procente din toți microbii existenți.''

Chiar și așa, vizitatorii s-au cam lăsat așteptați în „universul căminurilor ideale”, acolo unde „fusion-ul” și „loft-ul” vor reprezenta tendințele anului următor în materie de stil.

"Stilul clasic este mai întrebat, dar în trend mai este și stilul loft care are inclinații spre lemn".

"Eu cred că oamenii din Moldova iubesc tonurile mai liniștite ca să vină acasă să se relaxeze. Și cred totuși că le place mai mult stilul clasic", a spus designer,

Expoziția poate fi vizitată până pe 14 octombrie și se află în acest an la cea de-a șaptea ediție.

Lasă un comentariu