Caz şocant în oraşul Vadul lui Vodă. O fetiță de nouă ani a fost atacată şi muşcată de un câine de rasă

Embed:

Caz şocant în oraşul Vadul lui Vodă. O fetiță de nouă ani a fost atacată şi muşcată de un câine de rasă. Incidentul s-a produs pe un teren de joacă pentru copii. Victima a fost dusă la spital, unde de urgenţă a fost operată. Potrivit martorilor, câinele care a atacat-o, adesea se plimbă prin parc fără stăpân. 

"Câinele se plimba pe aici, prin parc. Fata era taman la piatra ceea şi câinele a apucat-o de mână şi a dat-o jos şi între timp, fata a căzut pe brânci ca să se târâie şi să poată fugi de câinele cela".

"Copilul are trei tăieturi. Câinele a muşcat-o foarte tare, mă bucur că osul nu este atins, dar ţesuturile au fost rupte. Am scris o plângere la poliţie, ei au zis că vor întreprinde măsurile necesare", a spus mama victimei, Valentina Gorbenco.

"Reieşind din urmările care vor fi, din circumstanţele vor surveni, o să primim o decizie legală. Decizia va fi una obiectivă şi legală", a declarat şeful de sector nr.6, Andrei Barbos.

Locatarii din această zonă sunt îngroziţi de cele întâmplate. Ei confirmă: câinele care a atacat fetiţa reprezintă un adevărat pericol pentru oameni.

"Noi ne temem, asta nu-i prima dată. În partea ceea spre Nistru, noi nici nu putem trece pentru că câinele se plimbă şi ziua şi noaptea". 

"El are doi câini mari. A ieşit câinele alb şi a sărit cu labele peste mine. M-a apucat inima şi în 10 minute, salvarea era aici şi zece zile am stat în spital". 

Echipa noastră de filmare a vrut să stea de vorbă cu stăpânul câinelui, acesta, însă, nu a fost găsit acasă.

Lasă un comentariu