Caz macabru în Italia. O moldoveancă de 44 de ani din Ungheni a fost omorâtă de soțul ei italian, care ulterior s-a sinucis

Embed:

Cadavrul unei moldovence este căutat în oraşul italian Sondrio. Ea a fost dată dispărută încă de la începutul lunii noiembrie. Potrivit anchetatorilor, femeia de 44 de ani a fost strangulată de către soţul său.

Moldoveanca a plecat în Italia acum 15 ani, iar în 2011 s-a căsătorit cu un italian. Până nu demult femeia nu s-a plâns nimănui. Doar la sfârşitul lunii octombrie, i-a spus surorii sale, care a venit în ospeţie, că în familie nu totul ar fi în regulă.

"Când au fost se înţelegeau bine. E o observat ceva tare schimbat la Nikola, dar Raia a întrebat-o: "Cum ai tu în vedere schimbat?". Dar ea spune: "mult în rău", a spus sora victimei, Ana Ţurcanu.

Printre dovezile deţinute de oamenii legii se numără înregistrările de la camera de supraveghere din depozitul unde a lucrat italianul.

''Domnul Pontiggia și-a ucis soția între 31 octombrie și 2 noiembrie, după care a transportat cu mașina cadavrul și lucrurile ei personale la locul unde lucra'', a spus procurorul orașului Sondrio, Auddio Gittardi.

Bărbatul a decis să ascundă urmele crimei: cadavrul soţiei a fost îngropat, iar documentele şi lucrurilor ei personale - arse. Ulterior, spun anchetatorii, pentru a crea impresia că o caută, a sunat-o de mai multe ori pe femeie. Potrivit procurorilor, cei doi soţi se certau adesea, femeia intenţiona chiar să-şi părăsească bărbatul.  După săvârşirea crimei, italianul s-a sinucis, aruncându-se în fața unui camion.

Mama femeii omorâte nu ştie nimic despre tragedie. Cea de-a doua fiică a sa nu se încumetă să-i aducă mamei vestea cumplită. Femeia de 77 de ani are probleme grave de sănătate.

"Eu mă chinui singură. Trebuie mâncare, am grijă de dânsă, dar încă să-i mai spun asta, în general vă cădea cu totul", a spus sora victimei, Ana Ţurcanu.

Un alt caz şocant s-a produs în Italia cu o româncă. Femeia a fost sechestrată și abuzată sexual de un localnic timp de 10 ani.

Lasă un comentariu