Campania O nouă viață sprijină proaspetele mămici de la Ştefan Vodă

Embed:

Copiii sunt viitorul ţării. Iată de ce, pentru Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss”, grija pentru copii și tinerele familii este o prioritate. Campania ”O nouă viață” continuă să sprijine proaspetele mămici și să genereze emoții frumoase în toată țara.

În aceste zile, echipa Edelweiss s-a întâlnit personal cu beneficiarele de la Ştefan Vodă.

"Bună ziua. Din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss avem un cadou pentru dumneavoastră. Aici sunt lucruri utile din primele zile de viaţă".

"Văd că sunt multe lucruri necesare şi costume şi şerveţele şi pamperşi. Este foarte reuşită campania aceasta. Un ajutor tare tare mare, tare bun".

"Într-adevăr cutiile sunt folositoare, sunt lucruri care într-adevăr sunt necesare la naştere, pentru orice femeie, orice mamă, fiecare mamă cred că este mulţumită pentru ceea ce primeşte".

Una dintre beneficiarele campaniei Edelweiss pentru nou-născuti este Luminiţa Galaci, care a adus de curând pe lume al doilea băiețel.

"Mi-a plăcut foarte mult, mulţumim, nu m-am aşteptat la aşa cadou. - Aţi reuşit deja să vedeţi ce este în cutie? - Da. - Sunt lucruri necesare? - care ne trebuie, sunt bune".

Autorităţile din Ştefan Vodă susţin că mamicilor le este oferit si un confort psihologic, prin grija față de ele și pruncii lor, pe care o are Fundația lui Vlad Plahotniuc.

"Vreau să aduc mulţumire din partea tuturor cetăţenilor din Ştefan Vodă şi desigur mămicile pe care le-am văzut astăzi, bucuroase, este un lucru foarte bun, este un lucru sfânt pentru cei care necesită acest suport", a spus preşedintele raionului Ştefan Vodă, Nicolae Molozea.

"Avem cazuri când mămicile au născut în 2016 şi au născut şi în 2018 şi au primit două cadouri şi doi ursuleţi în familie date, după aceea când vin la primire la medicul de familie mămicile cu plăcere aştern cuvertura aceasta care merge acolo", a comunicat specialistul principal în asistenţa mamei şi copilului, Nadejda Balaneţchi.

Scopul campaniei Edelweiss “O noua viață” este susținerea tinerelor familii în creșterea copiilor, iar recompensa pentru munca depusă de echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc sunt zâmbetele mamelor.

"Noi ne bucurăm nemijlocit şi în egală măsură alături de ele pentru toate emoţiile frumoase pe care le trăiesc şi le dorim din toată inima să aibă parte de copii sănătoşi", a afirmat directorul executiv al Fundației "Edelweiss", Lidia Cucoş.

Până acum, în cadrul campaniei "O nouă viață" peste 17 mii de nou-născuți au beneficiat de cadouri din partea Fundației Edelweiss. Acțiunea se desfășoară în 24 de maternităţi din țară.

Lasă un comentariu