Campania O nouă Viață, la Cahul. Reprezentanţii Fundaţiei Edelweiss le-au adus mămicilor cutii cu daruri

Embed:

Campania O nouă Viață, inițiată de fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss au mers la maternitatea din orașul Cahul. Și de această dată, oaspeții nu au venit cu mâna goală. Aceștia le-au adus mămicilor cutii cu daruri- jucării, hănuțe pentru copii, lucruri pentru igienă și o mulțime de scutece- atât de necesare în special în primele zile de după naștere.

Campania O nouă viață a demarat în anul 2016. De atunci, peste 17 mi de mămici din 24 de maternități din țară au primit daruri din partea Fundației Edelweiss. Emoțiile şi zâmbetul de pe buzele mămicilor au redat mai mult decât o mie de cuvinte.

Nu este pentru prima dată când Edelweiss ajunge cu daruri şi în orașul Cahul. De această dată, reprezentanţii fundaţiei lui Vlad Plahotniuc au vizitat mai multe mămici, care recent, au adus pe lume câte un copil perfect sănătos.

"Aceasta este Patricia, are trei kile 600. La ora 6 şi 6 minute a apărut pe lume".

"Mateo, care astăzi este ziua lui. S-a născut de două kilograme 600".

"Acesta este micuţul Marc. Este născut la ora două, şi doisprezece minute. Este un copil aşteptat".

Ina Milea prima a fost felicitată pentru că a devenit mămică.  

"Da desigur, un ajutor de la cineva contează foarte mult. Suntem foarte bucuroşi, un ajutor care este foarte binevenit", a spus beneficiara, Ina Milea.

Plăcut surpinsă de cadourile primite a rămas și Nina Saghin, care este la a doua sarcină.

- Cum vă simţiţi?
- Ca după prima zi de naştere, aşa.
- Aşa, vă recuperaţi. Eu cred că lucrurile pe care le-am pus aici, inclusiv o saltea, să vă fie de prima necesitate.

S-a bucurat mult de lucrurile pentru bebeluşi şi Corina Cialov, care a devenit mămică pentru a doua oară. 

"Foarte tare ne bucurăm pentru că într-adevăr darurile sunt pentru micuţi, sunt foarte necesare. Îs tot de ce are nevoie. E primul, pentru Marc e primul cadou", a menţionat beneficiara, Corina Cealov.

În ajun, alte şase femei au primit daruri pentru bebeluşi. Iar de fiecare dată, emoţiile au fost deosebite, susţine directorul spitalului raional din Cahul, Oleg Creciun. 

"După ce deschide şi vede, vede cât e de complex, cât e de bine gândit, şi toată componenţa acestei cutii, se bucură foarte mult", a comunicat directorul Spitalului Raional Cahul, Oleg Creciun.

Campania O nouă viaţă a fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a fost lansată acum doi ani la Institutul Mamei şi a Copilului. În viitor aceasta urmează să viziteze mai multe maternităţi din ţară.

Lasă un comentariu