Campania O nouă viaţă a ajuns la Sângerei. Proaspetele mămici de la spitalul din oraş au primit tradiţionalele cutii cu daruri

Embed:

Campania "O nouă viaţă", organizată de Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss", a ajuns la Sângerei. Proaspetele mămici de la spitalul din oraş au primit tradiţionalele cutii cu daruri, în care se găsesc toate cele necesare bebeluşilor, în primele luni de viață. 

Natalia Șvedu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Femeia mai are acasă două fete și doi băieți.

''Suntem bucuroase că a venit pe lume micuța. Este mult așteptată de tăticu, de mămica, de surori, de frățiori''.

Mămica apreciază gestul lui Vlad Plahotniuc.

''Prima dată primim așa cadouri. Să fie cadouri pentru mămicile care nasc pentru că merită acest gest frumos''.

Iar această femeie a devenit mamă pentru a patra oară. Ea a născut o fetiță de toată frumusețea.

''Este pentru prima oară când primim cadouri de la Edelweiss. Suntem mulțumiți, ceva bunișor, frumos''.

Mama este așteptată acasă de ceilalți copii. Ei sunt nerăbdători să-și vadă surioara mai mică.

Pentru mulți dintre beneficiari, cutia cu daruri este un ajutor important.

''Am acasă o fetiță și cu hăinuțele rămase de la ea am îmbrăcat și băiatul. Aceste hăinuțe de la echipa Edelweiss îi va prinde foarte bine''.

De daruri a beneficiat și acest băiețel. În brațele bunicuței, micuțul este cel mai liniștit.

''Am fost tare bucuroasă și am așteptat acest nepot cu multă nerăbdare. Am participat la toate până s-a născut copilul. Tare mari emoții am avut. Sunt bucuroasă foarte tare. E primul nepoțel. Mai am două nepoate, dar sunt mai mărișoare''.

Reprezentanții autorităților locale salută campania organizată de Fundația Edelweiss.

''Este un gest extrem de plăcut pentru întreaga țară, că este inițiat de o persoană cu suflet mare, pe care o cunosc foarte bine, domnul Vlad Plahotniuc și este binevenită peste tot, așa cum m-am bucurat eu cu trei luni în urmă când a apărut pe lume nepoțica mea, tot așa un colet unde sunt niște lucruri necesare pentru primele zile de viață, ulterior pentru viața copilului'', a comunicat primarul oraşului Sângerei, Gheorghe Braşovschi.

Anual, la maternitatea din Sângerei se nasc, în medie, 500 de copii. Directorul Spitalului spune că gestul lui Vlad Plahotniuc este de toată lauda.

''Apreciez mult acest proiect al fundației Edelwais, care vine în sprijinul copiilor noi născuți și mamelor tinere din raionul Sângerei. Sigur este o inițiativă nobilă, benefică să zicem care vine până la urmă în beneficiul copiilor'', a declarat directorul Spitalului din Sângerei, Lilian Brânză.

Scopul campaniei este de a susține tinerele familii, în care cresc copii.

''Campania „ O nouă viață” vine în susținerea tinerii familii, ne propunem să fim alături de tinerele mame. Astăzi, am vizitat centrul Perinatologic Sângerei, unde iarăși am făcut cunoștință cu multe mămici fericite, este o onoare pentru noi să le fim alături, le urăm bun venit pe lume bebelușilor, până la urmă ce poate fi mai frumos decât o nouă viață'', a spus directorul executiv, Fundația "Edelweiss", Lidia Cucoş.

Până acum, în cadrul campaniei "O nouă viață", peste 15 mii de nou-născuți au beneficiat de cadouri din partea Fundației "Edelweiss". Acțiunea se desfășoară în 24 de spitale din țară.

Lasă un comentariu