Camera cu autonomia de un an

Embed:

Camerele video ocupă un loc de frunte printre metodele cel mai des utilizate la securizarea locuinţelor. Cu cât mai moderne sunt, cu atât cresc şansele ca infractorul să fie recunoscut din imagini şi capturat. Incomodităţi de amplasare creează, însă, necesitatea unei prize, pentru alimentarea electrică a dispozitivului. Acum, această problemă ar putea fi dată uitării datorită unui start-up.

Eufy EverCam este o cameră de supraveghere wireless, cu o autonomie de un an a bateriei! Acumulatorul acestuia are o capacitate uriaşă, de peste 13 mii de miliamperi pe oră. Camera poate înregistra la calitate Full HD şi are un unghi de vizualizare de 140 de grade. Aceasta poate fi ataşată pe orice suprafaţă metalică, datorită magnetului pe care îl are la capăt. Camera este rezistentă la schimbările de temperatură, dar şi la umiditate. Dispozitivul poate fi accesat de pe telefon, dar trimite şi notificări în cazul în care pe spaţiul monitorizat de ea au loc mişcări. De asemenea, prin intermediul unui difuzor puteţi soma intrusul să renunţe la planurile sale criminale.

Inteligenţa artificială în trei trepte permite detectarea persoanelor, poziţia exactă a corpului, dar şi recunoaşterea facială. 

Costul promoţional al Eufy EverCam este de 220 de dolari, iar livrările vor începe în luna septembrie a acestui an. Proiectul este finanţat prin intermediul platformei Kickstarter şi, deşi colectarea de fonduri se va încheia pe 15 iunie, suma adunată deja este una spectaculoasă: 850 de mii de dolari, în timp ce necesarul pentru demararea proiectului era de doar 50 de mii de dolari.

După lansare, preţul de piaţă al camerei va fi de aproximativ 330 de dolari.

Lasă un comentariu