Beţi şi agresivi

Embed:

L-au bătut cu cruzime până l-au umplut de sânge. Trei indivizi cu vârstele cuprinse între 18 şi 19 ani sunt bănuiţi că ar fi agresat fizic un tânăr, care se plimba cu un amic de-al său prin Parcul Afgan din sectorul Râşcani al Capitalei.

Totul s-a petrecut puţin peste miezul nopţii. După ce ar fi consumat băuturi alcoolice, tipii căutau motiv de ceartă cu trecătorii. La scurt timp, aceştia s-au apropiat de doi băieţi necunoscuţi, cu care ar fi început să se certe. Conflictul a izbucnit într-o bătaie aprigă. Incidentul a fost surprins de un trecător.

Vădit speriat de cele ce-i văd ochii, martorul a sunat la 902, anunţând oamenii legii despre incident. La locul altercaţiei a intervenit promt un echipaj de ofiţeri, dar şi o ambulanţă. Medicii au transportat victima la spital. Totodată oamenii legii au reuşit să pună mâna pe unul dintre atacatori, acesta fiind escortat la Inspectoratul de Poliţie Râşcani pentru a fi audiat. Individul susţine că el nu este vinovat cu nimic.

La Inspectoratul de Poliţie Râşcani s-au prezentat alţi doi tineri care susţin ei, au fost agresaţi şi ei de către indivizi. Aceştia au depus o plângere împotriva agresorilor.

Oamenii legii urmează să-i identifice şi pe cei doi fugari pentru a-i audia. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, agresorii s-ar putea alege cu sancţiuni usturătoare.

Lasă un comentariu