Autoturism dat în căutare - găsit

Embed:

Un automobil dat în căutare a fost găsit abandonat în zona de frontieră din Punctul de Trecere Leova. Ieri, în timp ce poliţiştii de frontieră se aflau în serviciu, au observat un microbuz de model Ford ce se deplasa într-un mod suspect.

Somat de oamenii legii, pentru efectuarea unui control, şoferul nu s-a subordonat şi a accelerat, schimbând direcţia de deplasare spre satul Tochile-Răducani. Astfel, poliţiştii au solicitat ajutorul Grupului Operativ al Sectorului, care la scurt timp a depistat autovehiculul pe marginea carosabilului.

În urma investigaţiilor, forţele de ordine au stabilit că, mijlocul de transport a fost dat în căutare la data de 9 iulie curent, de către angajaţii Inspetoratului de Poliţie Criuleni, după ce proprietarul a alertat forțele de ordine despre dispariţia unităţii de transport.

Conform procedurilor legale, mijlocul de transport a fost transmis poliţiştilor de la Criuleni. Cercetările pe cazul dat continuă în vederea identificării şi reținerii persoanelor implicate.

Lasă un comentariu