Au ajuns pe mâna poliţiei

Embed:

Reţineri ca în filme! Ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratului General de Poliţie, dar și mascații de la "Fulger" au acţionat în forţă weekend-ul trecut.

Aceştia au descins în mai multe locuinţe din Capitală, unde au reţinut 15 indivizi aflaţi în urmărire penală, dar şi şapte debitori de stat au fost încătușati de mascaţi, însoțiți de ofițerii operativi.

Oamenii legii au efectuat 37 de percheziţii pentru a depista substanţe narcotice şi a combate traficul ilicit de droguri. Astfel, în apartamentele suspecţilor au fost depistate mai multe pliculeţe cu un conţinut necunoscut, dar şi aparate artizanale confecţionate manual.

Toate obiectele au fost ridicate, iar bănuiţii reţinuţi. Totodată, organele de drept informează, că mai multe echipaje ale Batalionului de reacţionare Operativă au intervenit promt în ultimele două zile la solicitările cetăţenilor.

Ca urmare, au fost descoperite două acte de huliganism şi o infracţiune legată de droguri, în urma cărora 21 de contravenienţi au fost prinşi de poliţişti. Oamenii legii au reuşit să depisteze şi o persoană dispărută fără veste de ceva vreme.

Lasă un comentariu