Atletico Madrid a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Embed:

Atletico Madrid a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Finalista competiției în 2014 și 2016 a remizat aseară cu Chelsea, scor 1-1, și s-a clasat doar pe locul 3 în grupa C. Madrilenii au deschis scorul prin Saul Niguez în minutul 56, însă ”aristocrații” au egalat după 20 de minute prin autogolul lui Stefan Savic.

De remiza de la Londra a profitat din plin AS Roma, care a învins pe Qarabag Agdam cu 1-0 și a urcat pe primul loc în grupă în detrimentul englezilor. Chelsea s-a calificat în optimi de pe locul secund, iar Atletico va juca în Liga Europei.

Manchester United a început agale partida de pe Old Trafford cu ȚSKA Moscova. Elevii lui Jose Mourinho s-au văzut conduși chiar înainte de pauză când Alan Dzagoev a deschis scorul.

"Diavolii roșii" și-au revenit în mitanul secund, reușind să întoarcă scorul în doar 2 minute. Romelu Lukaku a egalat în minutul 64, iar Marcus Rashfhord a înscris golul victoriei. Manchester United s-a calificat în optimile de finală ale competiției de pe primul loc în grupa A.

Pe locul secund s-a clasat FC Basel, care a învins-o pe Benfica cu 2-0 chiar la Lisabonași s-a calificat în optimile de finală după o pauză de trei ani. ȚSKA Moscova a rămas pe locul 3 și va juca în Liga Europei.

Lasă un comentariu