Atletico Madrid a cucerit pentru a treia oară trofeul Europa League

Embed:

Atletico Madrid a câştigat aseară Liga Europa. În finală, gruparea spaniolă a învins cu scorul de 3 la 0 echipa Olympique Marseille. Atletico a cucerit pentru a treia oară trofeul Europa League.

Eroul formaţiei Atletico Madrid a fost atacantul Antoine Griezmann, care va pleca în vară la Barcelona pentru 120 de milioane de euro. Jucătorul francez a deschis scorul în minutul 21, după o gravă greşeală din defensiva lui Marseille.

  AMBIANTA PRIMUL GOL

Griezmann a dublat avantajul echipei sale la începutul reprizei secunde. Scorul final de 3 la 0 a fost stabilit de Gabi în penultimul minut de joc. Atletico a câştigat pentru a treia oară Liga Europa, dupa succesele obţinute în 2010 şi 2012. De partea cealaltă, Marseille a ratat şansa de a cuceri un nou trofeu european după o pauzaă de 25 de ani. Aceasta a fost a patra finală pierdută de Marseille în competiţiile UEFA. Sâmbătă, 26 mai, se va disputa, cel mai important meci al anului din fotbalul intercluburi. Real Madrid şi Liverpool se vor bate pentru trofeul Ligii Campionilor în direct la Canal 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu