ATAC ARMAT într-o şcoala din California. Trei oameni, printre care un copil de opt ani, au murit

Embed:

Atac ARMAT într-o școală din orașul San Bernardino din California. Trei oameni au murit, printre care şi un copil, iar altul a fost grav rănit, după ce un bărbat a pătruns în instituția de învățământ și a deschis focul asupra fostei soții, care lucra în calitate de profesoară. Agresorul şi-a pus capăt zilelor.

"Nu copiii au fost ținta atacului. Suspectul a venit în vizită la fosta soţie, care preda acolo".

"Bărbatul de 53 de ani, care avea antecedente penale, ar fi comis crima din gelozie.  Cei doi s-au despărțit în urmă cu puțin timp, iar el a venit la școală să-i ceară socoteală fostei soţii, apoi să-şi pună capăt zilelor. Părinții micuților sunt îngroziţi".

"Nu știu ce să-i spun fiicei mele. Mi-a spus că s-a speriat foarte tare când l-a văzut pe acel bărbat înarmat și s-a ascuns sub masă. Îmi spune întruna că profesoara ei a fost împușcată, că prietenul ei a fost omorât".

Doi copii, de opt şi nouă ani, au fost răniţi în timp ce erau în spatele profesoarei. Unul dintre ei a murit la spital. Şcoala a fost închisă după incident, iar toţi elevii au fost evacuaţi la o altă instituţie de învăţământ din apropiere. Autorităţile investighează cazul. Astfel de atentate sunt destul de frecvente în Statele Unite. De la începutul acestui an, atacuri armate au avut loc în 11 instituţii de învăţământ din SUA. 

Lasă un comentariu