Aspiratoare inspirate din Star Wars

Embed:

Noi gadgeturi pentru fanii seriei Star Wars! De această dată, este vorba despre aspiratoare inteligente, designul cărora este inspirat din celebra producție cinematografică. Cei preocupați de curățenia apartamentelor nu au decât să-și golească buzunarele pentru a avea în casă un aparat care adună praful și vorbește cu vocea lui Darth Vader.

Imediat după lansarea noului trailer pentru Star Wars Episode 8: The Last Jedi, cei de la Samsung și-au anunțat noul produs. Edițiile speciale ale aspiratorului Powerbot sunt proiectate să semene cu personajele filmului.

Disponibil în două culori, gadgetul negru este copia lui Darth Vader, în timp ce varianta albă a fost dedicată soldaților Stormtrooper.

Nu doar designul aspiratoarelor uimește, ci și conținutul. Aparatele pot naviga singure prin casă prin intermediul unor senzori și pot fi controlate cu ajutorul unor aplicații instalate pe telefon, acolo unde notificările vor fi redate sub forma unor mesaje, chiar de vocile eroilor preferați.

Aspiratorul Powerbot poate fi momentan pre-comandat doar în SUA. Modelul alb costă 700 dolari, în timp ce modelul cu Darth Vader costă cu o sută de dolari mai mult şi vine cu modul WiFi integrat.

Lasă un comentariu