Angajații Ministerului de Interne intervin în forță pentru eliberarea drumurilor și pentru a oferi ajutor oamenilor aflați în pericol

Angajații Ministerului de Interne intervin în forță pentru eliberarea drumurilor și pentru a oferi ajutor oamenilor aflați în pericol. 

Până la această oră, poliţiştii de patrulare au intervenit în peste 60 de cazuri de urgenţă şi au deblocat din troiene 119 persoane. 

Pentru menţinerea securităţii publice şi acordarea ajutorului, pe traseele din ţară sunt implicaţi peste o mie de angajaţi ai inspectoratelor teritoriale de poliţie.

De asemenea, au fost create 78 de echipe mobile care intervin în cazurile de urgenţă.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, 11 porţiuni de pe traseele naţionale au fost blocate. Printre acestea se numără sectoarele de drum Anenii Noi - Căuşeni - Ştefan Vodă, Cantemir - Cahul şi Comrat - Cantemir. Totodată, circulaţia pe drumurile de la ieşirea şi intrarea pe teritoriul raioanelo afectate este interzisă.

De asemenea, sunt închise din cauza zăpezii şi 263 de drumuri locale. Datele poliţiştilor mai arată că în ultimele 24 de ore, 164 de maşini au fost avariate, după ce copacii au căzut peste ele, iar şapte persoane au fost rănite.  

Lasă un comentariu