Andrian Candu, despre al doilea raport al companiei Kroll: Când va fi gata

Embed:

Cel de al doilea raport al companiei Kroll privind investigarea fraudei bancare va fi gata, cel târziu în luna mai al acestui an. În document vor apărea nume concrete ale celor implicați în aceasta schemă, a declarat şeful Legislativului, Andrian Candu în cadrul conferinței on-line, organizate în premieră.

"Problema finalizării sau publicării raportului-2 este legată de fază de arestare, sau localizarea și arestarea a activelor de peste hotare. Raportul-2 deja prevede clar indentificarea beneficiarilor și indentficarea locațiilor", a comunicat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

În cadrul conferinței on-line, Andrian Candu a vorbit și despre problema alimentației copiilor la școli și grădinițe, pentru care există deja soluții în Parlament. De asemenea, șeful Legislativului s-a referit și la jocurile periculoase de pe internet. Potrivit lui, Parlamentul și Guvernul colaborează pentru a lua măsurile de rigoare.

"Eu personal în aceasta săptămână deja am programate mai multe discuții cu specialiștii din Ministerul Tehnologiilor Informaționale și de la Centrul de Telecomunicații Speciale, la fel cu reprezentanții societății civile. Știu că și la Guvern sunt luate anumite", a menţionat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Lasă un comentariu