Andrei Năstase, în criză de idei. Candidatul PPDA s-a răzgândit şi crede că oraşul are nevoie totuşi de o sală polivalentă

Embed:

După ce a criticat proiectul Partidului Democrat din Moldova privind construcţia Arenei Chişinău, candidatul PPDA la Primăria Capitalei, Andrei Năstase a menţionat că este necesară construcția unei săli polivalente în Chișinău. Fiind în criză de idei, Năstase a anunţat acest lucru în cadrul unei conferinţe de presă.

"Avem nevoie de susţinere pentru crearea unor complexe sportive şi de agrement în capitala noastră. Vom crea terenuri de sport, de joacă pentru copii, terenuri de sport, am vorbit despre o sală polivalentă care ar trebui realizată în Republica Moldova", a spus candidatul PPDA la Primăria Capitalei, Andrei Năstase.

Recent Partidul Democrat din Moldova a lansat un proiect, care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale. Este vorba de proiectul „Chișinău Arena” – un complex care va putea găzdui diverse formate și va avea o capacitate cuprinsă între 3.000 și 5.000 de oameni. După ce ideea a devenit publică, mai mulţi reprezentanţi ai opoziției au criticat proiectul, însă nu au ezitat să includă în programele lor electorale proiecte similare.

Lasă un comentariu