Ameninţate cu un cuţit

Embed:

A ajuns pe mâna poliţiştilor. Vorbim despre un bărbat, în vârstă de 58 de ani, locuitor al satului Cărpineni din raionul Hânceşti, care a fost reţinut de oamenii legii în flagrant chiar în momentul în care ameninţa cu un cuţit două vânzătoare în vârstă de 36 şi, respectiv, 45 de ani.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, într-un magazin alimentar situat pe strada Independenţei din raionul Edineţ.

Un tânăr care era în trecere, a fost martor la conflictul ce se iscase între bărbatul scandalagiu şi angajatele magazinului. Acesta s-a apropiat imediat de agenţii de patrulare ale unui echipaj ce se afla în preajmă, pentru a le cere ajutorul.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au imobilizat persoana agresivă, ulterior, aceasta fiind escortată la Inspectoratul de Poliţie Edineţ, pentru audieri. În cadrul acestora individul le-a spus forţelor de ordine că se află în nordul ţării pentru a-şi căuta de lucru la câmp.

Deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care suspectul a manifestat un astfel de comportament, dar şi de unde acesta avea cuţitul. Actualmente, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele pe acest caz.

Lasă un comentariu