Ambutaiaj şi nervi întinşi la maxim. În Centrul Capitalei se circulă bară la bară, după ce o porţiune a străzii Bucureşti a fost închisă

Embed:

În Centrul Capitalei se circulă bară la bară, după ce o porţiune a străzii Bucureşti a fost închisă, din cauza unor lucrări de reparaţie. Unii şoferi au stat chiar şi o oră în ambuteiaj, iar oamenii au aşteptat troleibuzele, fără să ştie că acestea nu mai fac legătura între cartierul Telecentru şi centrul Chişinăului.

După ce au început lucrările de curăţare a sistemului de canalizare, circulaţia pe strada Bucureşti, în perimetrul străzilor Puşkin şi Bodoni a fost sistată. Din acest motiv, în centrul Capitalei s-au format ambuteiaje.

Pe strada Şciusev s-a circulat bară la bară. 

"Foarte prost şi nu stă nimeni să fluidizeze traficul, e groaznic".

"Seara ce nu se poate de reparat, câtă lume întârzie la lucru acum?".

Nemulţumiţi au fost şi şoferii care distribuie produse alimentare la magazine. 

"Mai am un pic şi pot să duc marfa înapoi să o arunc. Avem amuş aproape 50 de minute de când merg două intersecţii".

Haosul din trafic a provocat şi un accident rutier la intersecţia străzilor Şciusev cu Puşkin.

Iar pe strada Bucureşti maşinile stăteau, practic, pe loc. 

"Nu ne-au spus nimic, iată am făcut la dreapta pe Bucureşti, coadă şi coadă, ambuteiaje, ambuteiaje. Aşa-i la noi, straşnic straşnic".

Şi oamenii care circulă cu transportul public au avut parte de neplăceri. Unii au stat minute în şir în staţii, fără să ştie că troleibuzele nu mai circulă spre cartierul Telecentru. 

"Cu ce o să mergem o lună? Cu ce de mers două luni de zile? Pe jos? Nimic nu circulă".

Singurii cărora ambuteiajele nu le-au dat bătăi de cap au fost bicicliştii şi motocicliştii.

"Nu ştiam că astăzi o să fie aşa trafic. Mereu sunt bucuros că sunt cu bicicleta, nu cu maşina".

Traficul infernal din Capitală va continuat până la sfârşitul verii. Primăria Capitalei a anunţat că circulaţia troleibuzelor de pe linia 3 din Capitală va fi suspendată, iar troleibuzele 10 şi 24, care vin din sectoarele Râşcani şi Ciocana, vor circula doar până la strada 31 august şi nu vor mai ajunge în cartierul Telecentru. A fost modificat şi itinerarul troleibuzelor de pe linia 2, care vor ocoli centrul Capitalei.

Lasă un comentariu