Adolescentă specializată în furturi din locuinţe

Embed:

O adolescentă, în vârstă de 17 ani, din raionul Ialoveni, este cercetată penal pentru multiple furturi din locuinţe. Ea este suspectată, că a pătruns în cel puţin două case din capitală.

Potrivit poliţiei, tânăra pătrundea în locuinţă pe timp de noapte, când uşa de acces nu era încuiată sau geamul semideschis, iar proprietarii dormeau sau lipseau de acasă. Odată ce se vedea în interior, ea fura bani, telefoane mobile şi alte bunuri.

Din declaraţiile proprietarilor, aceştia ar fi fost prejudiciaţi cu suma de 32.000 de lei. În cadrul audierilor, ea şi-ar fi recunoscut vinovăţia, declarând, cu lux de amănunte, circumstanţele pătrunderii în interior. Potrivit oamenilor legii, tânăra este recidivistă, ea fiind anterior documentată pentru alte zece infracţiuni similare.

Acum, adolescenta este cercetată penal pentru furt. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 de lei până la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la patru ani de închisoare.

Lasă un comentariu